Umyvadlová baterie Hansa Electra s chytrým senzorem chrom 64421109


O baterii

je čelní nástěnná umyvadlová baterie se senzorem. V chromovém provedení. Průtok baterie je 6 litrů/minutu. Výška baterie je 16,4 cm. Ramínko je ve výšce 13,5 cm.

Chytrý senzor

Umyvadlová baterie Hansa Electra je vybavena chytrým senzorem, který vám umožní ovládat vodu bez nutnosti dotýkat se baterie. Díky tomu se hygienicky umyjete ruce a nebudete se muset bát, že byste někoho mohli nakazit. Senzor je navíc velice přesný a rád vás poslechne.

Výhoda pro vaše zdraví

Umyvadlová baterie Hansa Electra se senzorem je velkou výhodou pro vaše zdraví, protože se nemusíte bát, že byste se nakazili viry a bakteriemi. Díky senzoru se totiž nemusíte dotýkat baterie, která je často zdrojem nečistot. Navíc se senzor postará o to, že se voda nevypustí zbytečně a ušetříte tak na nákladech za vodu.

Kde baterii zakoupit

Umyvadlovou baterii Hansa Electra s chytrým senzorem chrom 64421109 můžete zakoupit na stránkách nabytekhned.cz. Na této stránce si můžete prohlédnout další informace o baterii, včetně technických parametrů a fotografií.

Cena baterie

je k dostání za 10 000 Kč. Tuto cenu si můžete rozdělit na splátky, které jsou 0% úrokem.

Závěr

Umyvadlová baterie Hansa Electra s chytrým senzorem chrom 64421109

je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít naprostou kontrolu nad tím, kdy a jak voda z baterie vytéká. Senzor vám umožní maximální hygienu a sníží náklady na vodu. Pokud se rozhodnete pro tuto baterii, můžete si být jistí, že dostanete kvalitní výrobek za dobrou cenu.