Moderní komoda ANETTE 4D s černým matem a dubem artisan


Komoda ANETTE 4D

Úvod

Prostorná komoda ANETTE 4D v provedení černá mat a dub artisan. Tuto moderní komodu ocení především milovníci minimalistického designu, kteří hledají praktické a elegantní řešení pro uložení svých věcí. Komoda ANETTE 4D vyniká nejen svým vzhledem, ale také svou kvalitou a spolehlivostí.

Vlastnosti

Rozměry: 120 x 80 x 40 cm

Materiál: MDF desky s matovým lakem a doplňky z dubu artisan

Váha: 50 kg

Objem úložného prostoru: 4x šuplík, celkový objem 200 litrů

Barva: Černá mat a dub artisan

Použití

Komoda ANETTE 4D je výborným řešením pro vaši ložnici, dětský pokoj nebo obývací pokoj. Díky svému prostornému úložnému prostoru poskytuje dostatek místa pro uložení oblečení, prádla, hraček nebo dalších potřebných věcí. Pokud máte rádi moderní design, komoda ANETTE 4D bude skvělým akcentem vašeho interiéru.

Detail komody ANETTE 4D

Montáž

Montáž komody ANETTE 4D je velmi snadná a intuitivní. Vše, co potřebujete, je v balení a potřebné nářadí najdete v každé domácnosti. Komoda se dodává s návodem na montáž, který vám pomůže s celým procesem. Pokud máte nějaké dotazy ohledně montáže, neváhejte nás kontaktovat.

Závěr

Komoda ANETTE 4D s černým matem a dubem artisan je moderním a praktickým kouskem nábytku, který ocení každý, kdo hledá stylové a prostorné řešení pro uložení svých věcí. Kvalitní materiály, precizní zpracování a snadná montáž jsou jen některé z jejích výhod. Pokud hledáte kvalitní komodu za skvělou cenu, je ANETTE 4D tou správnou volbou pro vás.

Pokud máte zájem o komodu ANETTE 4D, navštivte naši stránku s produktem a neváhejte ji objednat ještě dnes!