Keramické hrnky SHINEY 0,27 l – set 4 ks


Zlatý lesk v každé domácnosti

Keramické hrnky SHINEY jsou tou správnou volbou pro ty, kteří milují zajímavý design a krásné zpracování. Sada 4 kusů je skvělým společníkem při relaxaci po náročném dni.

Objem hrnku je 0,27 litru, což je ideální velikost na velkou porci vašeho oblíbeného nápoje. Samozřejmě hrnek lze použít na horké i studené nápoje. Hodí se na kávu, čaj, kakao, ale i na džus nebo ledovou kávu.

Keramický lesk

Hrnek SHINEY s sebou přináší krásný zlatý lesk, který mu dodává nádech elegance. Proto může být skvělým doplňkem vaší kuchyně. Design hrnku je moderní, ale zároveň i nadčasový. Vynikne na každém stole.

V balení najdete 4 hrnky, které jsou krásně zabalené v dárkovém balení. Proto jsou ideálním dárkem pro vaše blízké nebo rodinu.

Jednoduchá údržba

Hrnek SHINEY lze bez problémů umýt v myčce na nádobí. Díky keramickému materiálu se nepoškrábe a zachová si svůj zlatý lesk i při častém používání.

Vychutnejte si váš oblíbený nápoj v krásném a nadčasovém hrnku SHINEY. Objednejte si teď svoji sadu 4 ks hrnků a ozdobte svou kuchyň kousek po kousku.

Novinkou v ložnici: Postel Casarredo TIFFANY v šedé barvě ve velikosti 90×200 cm

Elegantní postel originálního vzhledu s krásným prošíváním se stala novinkou v naší nabídce. Postel Casarredo TIFFANY v šedé barvě ve velikosti 90×200 cm je vhodná do každé ložnice či dětského pokoje.

Konstrukce postele

Konstrukce postele je potažena látkou v šedé barvě, což dodává posteli velmi moderní a stylový vzhled. Postel má klasický lamelový rošt, který je součástí postele a je umístěn v plastových pouzdrech.

Pro tuto postel je nutné doobjednat matraci o rozměrech 90 x 200 cm.

Doprava a montáž

Naše postele dodáváme v demontovaném stavu. Montáž postele je velmi snadná a není třeba mít žádné speciální nástroje. Díky našim návodům na montáž postele Vám bude stačit jen pár málo kroků a postel bude připravena k použití.

Nezapomeňte, že tuto krásnou postel Casarredo TIFFANY v šedé barvě ve velikosti 90×200 cm můžete zakoupit přímo na našich stránkách zde.

Kvalita postele

Kvalita našich postelí je u nás na prvním místě. Proto se při výrobě postelí snažíme vybírat pouze ty nejkvalitnější materiály. Naše postele jsou navíc testovány a prověřeny našimi odborníky, takže máte jistotu, že si u nás zakoupíte postel, která Vám bude sloužit mnoho let.

Postel Casarredo TIFFANY v šedé barvě ve velikosti 90x200 cm

Zdroj obrázku: Atcomplet.cz

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a pořiďte si krásnou, moderní a velmi stylovou postel Casarredo TIFFANY v šedé barvě ve velikosti 90×200 cm již dnes!

Espresso šálek – nezbytnost pro milovníky kávy


Co je to espresso?

Espresso je silná káva připravovaná pod tlakem. Kávové zrno je mleté na jemno a vložené do speciálního stroje, kde je vystaveno vysokému tlaku horké vody. Výsledkem je malý šálek silné kávy, která má charakteristickou pěnu na vrcholu.

Proč bychom měli pít espresso?

Espresso má mnoho výhod oproti běžné kávě. Obsahuje více kofeinu na jednotku objemu, takže může být skvělým zdrojem energie. Navíc, protože je připravováno pod tlakem, obsahuje více aromatických látek, což dává kávě bohatší chuť a vůni.

Jak si vychutnat espresso?

Espresso se obvykle podává v malých šálkách, které jsou speciálně navrženy pro tento druh kávy. Tyto šálky jsou obvykle z keramiky nebo porcelánu a mají tlusté stěny, které udržují kávu horkou. Pro opravdového milovníka kávy je důležité mít kvalitní espresso šálek.

Naštěstí existuje spousta míst, kde můžete najít skvělé espresso šálky. Jedním z nich je dobrovoz.cz, který nabízí širokou škálu šálků pro všechny typy kávy. Pokud hledáte šálek, který vám pomůže vychutnat si vaše espresso do maximum, neváhejte navštívit jejich stránky.

Závěr

Espresso šálek je nezbytností pro všechny milovníky kávy, kteří si chtějí vychutnat svou kávu do posledního doušku. Pokud hledáte kvalitní espresso šálek, doporučujeme se podívat na dobrovoz.cz.

Nová kolekce textilu – Livetastic VÁLENDA s rozměry 220/93/100 cm


Nová kolekce textilu – Livetastic VÁLENDA

Popis produktu

Livetastic VÁLENDA je nová kolekce textilu, která vás ohromí svou kvalitou a designem. Jedná se o luxusní sedací soupravu s rozměry 220/93/100 cm, která zaručeně okoření váš interiér. Tento kus nábytku je online only a lze jej zakoupit pouze na této adrese. Souprava je vyrobena z kvalitní textilie a garance její kvality je dána její výrobou v Evropě.

Barvy a materiály

Na výběr je ze dvou barev – Bez:MALMO 01 a 2 ZIKI MALMO 63. Oba odstíny jsou velmi elegantní a každý si vybere podle svého vkusu. Materiál je velmi kvalitní a odolný vůči oděru, takže se nemusíte bát, že by se rychle opotřeboval. Vnitřní část sedáku je tvořena bonellovou pružinou a výškově nastavitelným lamelovým roštem, což zaručuje maximální pohodlí a podporu pro vaše záda.

Doporučené kombinace

Soupravu Livetastic VÁLENDA doporučujeme kombinovat s moderním nábytkem z kovu nebo skla. Kombinace s ostatním textilním nábytkem v tomto stylu je také velice úspěšná. Dokonale se hodí do prostorných obývacích pokojů, kde je dostatek místa na rozložení.

Cena

Cena této úžasné sedací soupravy je trochu vyšší, ale vzhledem k její skvělé kvalitě a designu, se jedná o investici na dlouhá léta. Za tento produkt zaplatíte 37 990 Kč s DPH.

Závěr

Livetastic VÁLENDA je naprosto neodolatelná sedací souprava s neuvěřitelnou kvalitou a luxusním vzhledem. Tuto krásnou soupravu si můžete zakoupit pouze na této adrese a do vašeho domova tak může přinést kousek luxusu, který si zasloužíte.

Livetastic VÁLENDA

Hranatý květináč – originální a moderní doplněk pro vaše rostliny


Hranatý květináč je novým trendem v oblasti zahradnictví a interiérového designu. Tento moderní doplněk pro vaše rostliny je nejen praktický, ale také velmi stylový a originální. Hranaté květináče jsou ideální pro moderní byty a domy, ale také se skvěle hodí do kanceláří a veřejných prostor.

Výhody hranatých květináčů

Hranaté květináče mají mnoho výhod oproti klasickým kulatým nebo válcovým květináčům. Jednou z největších výhod je to, že hranaté květináče umožňují využít prostor mnohem efektivněji. Díky svému tvaru se hranaté květináče snadno umisťují do rohu místnosti, na okenní parapet nebo na stůl. Navíc, hranaté květináče jsou velmi stabilní a odolné, což znamená, že vaše rostliny budou v bezpečí.

Moderní design

Hranaté květináče jsou nejen praktické, ale také velmi stylové. Díky svému modernímu designu se hranaté květináče skvěle hodí do moderních interiérů. Hranaté květináče jsou k dispozici v mnoha různých barvách a materiálech, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá vašemu stylu.

Jak vybrat správný hranatý květináč

Výběr správného hranatého květináče je důležitý, aby vaše rostliny měly dostatek prostoru a správné podmínky pro růst. Při výběru hranatého květináče je důležité zohlednit velikost rostliny, kterou chcete umístit do květináče. Pokud máte velkou rostlinu, vyberte větší květináč, aby měla rostlina dostatek prostoru pro kořeny. Pokud máte menší rostlinu, můžete zvolit menší květináč.

Tip: Pokud si nejste jisti, jaký hranatý květináč je pro vaši rostlinu nejlepší, poraďte se s odborníkem v zahradnictví nebo si přečtěte návod k použití.

Kde koupit hranatý květináč

Hranaté květináče jsou k dispozici v mnoha zahradnických centrech, ale také na internetu. Pokud si chcete vybrat ten nejlepší hranatý květináč pro vaše rostliny, doporučujeme navštívit specializovaný e-shop, jako je například Esrom.cz. Na Esrom.cz najdete širokou nabídku hranatých květináčů v různých velikostech, barvách a materiálech. Navíc, na Esrom.cz si můžete vybrat z mnoha různých typů rostlin, které jsou vhodné pro pěstování v hranatých květináčích.

Obdélníková sprchová vanička Laufen Pro 120×90 cm světle šedá akrylát H2109580770001


Obdélníková sprchová vanička Laufen Pro 120×90 cm

Sprchová vanička z Marbondu ve světle šedé barvě o rozměru 120x90x3,3 cm. Balení bez sifonu a nožiček.

Specifikace produktu

  • Materiál: Akrylát
  • Rozměry: 120x90x3,3 cm
  • Barva: Světle šedá
  • Kategorie: Sprchové vaničky

Vlastnosti produktu

Bezpečný materiál

Akrylát je bezpečný a netoxický materiál, který se používá pro výrobu různých produktů, jako jsou vaničky, sprchové zástěny a vany. Je odolný vůči úderům a trhlinám a je snadno opravitelný v případě drobných poškození.

Jednoduchá instalace

Instalace této obdélníkové sprchové vaničky je velmi jednoduchá. Díky lehkému materiálu lze vaničku snadno přemístit a připevnit k podlaze pomocí nožiček.

Stylový design

Tento produkt má moderní a stylový vzhled, který dokonale zapadne do vaší koupelny. Světle šedá barva dodá interiéru pocit čistoty a elegance.

Výhody produktu

Bezúdržbový materiál

Akrylát je materiál, který nevyžaduje zvláštní údržbu. Stačí ho jen pravidelně otírat hadříkem a voda se snadno stéká, což zaručuje hygienu.

Pohodlný rozměr

Rozměr 120×90 cm je ideální pro pohodlnou sprchu. Prostorná vanička nabízí dostatek prostoru pro pohyb a zároveň se vejde do menších koupelen.

Kvalitní materiál

Akrylátové vaničky jsou vyrobeny z vysokokvalitních materiálů, které zaručují odolnost a dlouhodobou životnost. Není třeba se obávat praskání a poškození, jako je tomu u plastových vaniček.

Závěr

Tato obdélníková sprchová vanička Laufen Pro 120×90 cm světle šedá akrylát H2109580770001 je ideální volbou pro každou koupelnu. Díky bezpečnému a jednoduše instalovatelnému materiálu, modernímu designu a jemné šedé barvě je tato vanička nejen praktická, ale také stylová a elegantní. Objednat si tento produkt můžete na https://www.naradi-cz.cz/produkt/sprchova-vanicka-obdelnikova-laufen-laufen-pro-120m90-cm-akrylat-svetle-seda-h2109580770001.

Různé typy budíků pro každého: od klasických až po moderní

Budík je nepostradatelným pomocníkem mnoha lidí. Bez něj bychom zřejmě často zaspali do práce, školy nebo na důležitou schůzku. Existuje mnoho typů budíků, které se liší nejen vzhledem, ale i funkcemi. Následující článek se zaměří na různé typy budíků, které jsou k dispozici na trhu, od klasických až po moderní.

Klasické budíky

Klasické budíky jsou v podstatě jednoduché hodiny s alarmem, které mohou být buď mechanické nebo digitální. Mechanické budíky mají obvykle velké ciferníky a ručičky, které ukazují čas a alarm se spouští pomocí pružiny. Digitální budíky mají digitální displej a mnoho funkcí, jako je například snooze. Tyto budíky jsou velmi jednoduché na používání a často jsou velmi cenově dostupné.

Budíky s projekcí

Budíky s projekcí jsou modernější verze klasického budíku. Tyto budíky mají funkci projekce, která promítá čas na stěnu nebo strop. Některé budíky mají také funkci projekce teploty a vlhkosti vzduchu v místnosti. Tyto budíky jsou obvykle digitální a lze je snadno nastavit.

Budíky s přírodními zvuky

Budíky s přírodními zvuky jsou ideální pro ty, kteří chtějí probudit své tělo přirozeným způsobem. Tyto budíky mají funkci, která reprodukuje zvuky přírody, jako jsou zpěv ptáků, šum lesa nebo zvuky vodopádu. Tyto zvuky jsou obvykle pomalé a postupně se zvyšují, aby pomohly tělu probudit se pomalu a přirozeně. Tyto budíky jsou ideální pro ty, kteří mají problémy se spánkem nebo se těžko probouzejí.

Budíky s vibracemi

Budíky s vibracemi jsou ideální pro hluché nebo těžce slyšící osoby. Tyto budíky mají funkci, která vydává vibrace, aby probudila osobu. Tyto budíky jsou obvykle velmi malé a lze je snadno umístit pod polštář nebo matraci. Tyto budíky jsou také ideální pro ty, kteří chtějí probudit svého partnera, aniž by ho rušili hlasitým zvukem.

Závěr

Existuje mnoho typů budíků, které jsou k dispozici na trhu, a každý z nich má své vlastní výhody. Klasické budíky jsou velmi jednoduché na používání a cenově dostupné, zatímco moderní budíky s projekcí a přírodními zvuky jsou ideální pro ty, kteří hledají něco trochu více. Budíky s vibracemi jsou ideální pro hluché nebo těžce slyšící osoby. Pokud hledáte nový budík, můžete si být jisti, že na trhu najdete něco, co bude vyhovovat vašim potřebám.

Pokud hledáte další užitečné rady a tipy na správné využití času, navštivte naše stránky

Eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 2 – Sonoma / Olivová 2312: Elegantní a praktické řešení pro váš domov


EKA Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 2 – Sonoma / Olivová 2312: Elegantní a praktické řešení pro váš domov

Revolutionární prvek

Jedním z klíčových prvků jsou čalouněné panely, které jsou umístěny na zadní straně předsíňové stěny. Tento prvek je naprosto revoluční na českém trhu a zajisté zaujme pohledy všech návštěvníků. Panely jsou potaženy hebkou látkou Trinity, která dodává panelům luxusní vzhled a jemný pocit při doteku. Látka je vyrobena z kvalitních syntetických vláken, která jsou pevná a odolná proti opotřebení. Tato látka je také snadno udržovatelná a odolává skvrnám a oděru.

Nabízíme možnosti různých barev a druhů látek viz. nabídka zde

Praktické vybavení

Předsíňová stěna obsahuje:

1 ks – botník 100 cm,
8 ks – čalouněný panel 30×50 cm,
2 ks – čalouněný panel 40×50 cm,
4 ks – čalouněný panel 40×30 cm.

Předsíňové stěny Trinity s nástěnnými čalouněnými panely nabízíme v mnoha barevných variantách a nabízíme také možnost dokoupit i jednotlivé části samostatně dle naší nabídky.

Barevné varianty

Eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 2 - Sonoma / Olivová 2312: Elegantní a praktické řešení pro váš domov Publikováno:

Umyvadlová baterie Hansa Electra s chytrým senzorem chrom 64421109


O baterii

je čelní nástěnná umyvadlová baterie se senzorem. V chromovém provedení. Průtok baterie je 6 litrů/minutu. Výška baterie je 16,4 cm. Ramínko je ve výšce 13,5 cm.

Chytrý senzor

Umyvadlová baterie Hansa Electra je vybavena chytrým senzorem, který vám umožní ovládat vodu bez nutnosti dotýkat se baterie. Díky tomu se hygienicky umyjete ruce a nebudete se muset bát, že byste někoho mohli nakazit. Senzor je navíc velice přesný a rád vás poslechne.

Výhoda pro vaše zdraví

Umyvadlová baterie Hansa Electra se senzorem je velkou výhodou pro vaše zdraví, protože se nemusíte bát, že byste se nakazili viry a bakteriemi. Díky senzoru se totiž nemusíte dotýkat baterie, která je často zdrojem nečistot. Navíc se senzor postará o to, že se voda nevypustí zbytečně a ušetříte tak na nákladech za vodu.

Kde baterii zakoupit

Umyvadlovou baterii Hansa Electra s chytrým senzorem chrom 64421109 můžete zakoupit na stránkách nabytekhned.cz. Na této stránce si můžete prohlédnout další informace o baterii, včetně technických parametrů a fotografií.

Cena baterie

je k dostání za 10 000 Kč. Tuto cenu si můžete rozdělit na splátky, které jsou 0% úrokem.

Závěr

Umyvadlová baterie Hansa Electra s chytrým senzorem chrom 64421109

je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít naprostou kontrolu nad tím, kdy a jak voda z baterie vytéká. Senzor vám umožní maximální hygienu a sníží náklady na vodu. Pokud se rozhodnete pro tuto baterii, můžete si být jistí, že dostanete kvalitní výrobek za dobrou cenu.

Zkuste rustikální kuchyňskou linku pro dokonalou spojení moderního a tradičního stylu

Začněme tím, že si představíme, jak by mohla vypadat dokonalá kuchyňská linka. Chceme, aby byla moderní, ale zároveň aby měla něco z tradičního stylu. Proto bychom vám rádi doporučili rustikální kuchyňskou linku.

Co je rustikální kuchyňská linka?

Rustikální kuchyňská linka je typ linky, který připomíná starou venkovskou kuchyni. Je to kus nábytku, který je vyroben z přírodních surovin, jako jsou dřevo a kámen. Tyto přírodní materiály dávají kuchyňské lince pocit přirozenosti a jedinečnosti.

Taková kuchyňská linka může být vyrobená z dubu nebo borovice, a může být doplněna o kameny, jako je mramor nebo žula. Rustikální linka může být vyráběna ručně nebo strojově, ale vždy vypadá jako unikátní kus nábytku.

Proč zvolit rustikální kuchyňskou linku?

Rustikální kuchyňská linka je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí dokonalé spojení moderního a tradičního stylu. Rustikální linka může být skvělým doplňkem moderní kuchyně a může dodat kuchyni pocit útulnosti a příjemnosti.

Rustikální kuchyňská linka může také být velmi praktická. Pokud je vyrobena z kvalitních materiálů, jako je masivní dřevo a kámen, může být velmi odolná a dlouhodobá. Navíc je snadno udržovatelná a není potřeba vyměňovat ji často.

Jak začít s návrhem rustikální kuchyňské linky?

Pokud se rozhodnete pro rustikální kuchyňskou linku, bude prvním krokem najít si design a styl, který vám bude nejvíce vyhovovat. Následně si můžete vybrat materiály, které budou odpovídat vašim požadavkům a potřebám.

Na trhu je mnoho společností, které nabízí rustikální kuchyňské linky, ale pokud hledáte něco unikátního, můžete se rozhodnout pro vlastní výrobu. V tomto případě můžete spolupracovat s designérem nebo tesařem, kteří vám mohou pomoci s návrhem a výrobou kuchyňské linky na míru.

Nakonec si můžete přidat detaily, jako jsou dekorativní prvky, svítidla nebo doplňky, aby byla vaše kuchyňská linka dokonalá.

A na závěr, pokud hledáte další inspiraci pro svou kuchyň, můžeme vám doporučit navštívit stránky abcesty.cz, kde najdete mnoho tipů a rad pro zařízení vašeho bytu či domu.